Max Peezay & Flowdan (UK) at Slakthuset, Stockholm

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: SLAKTHUSG. 6, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

All Out Devrim, Luger & Damien Eie presenterar:

MAX PEEZAY - LIVE
FLOWDAN (UK)
GENA
TRICKYKID

▲▲▲▲
Room 2:
Marcus Stork
b2b
Damien Eie
(6 hours of electronic madness)

▲▲▲▲
Room 3:
Daniel Irk & Mr Bricks - releasefest för "Apriloffensiven mixtape! "
Medina Green

Biljetter: http://www.ticnet.se/event/max-peezay--flowdan-biljetter/262973

@ Slakthuset, slakthusgatn 6, Stockholm, 22.00-03.00

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲


MAX PEEZAY - BIO:

Arbetspsykologisk bedömning utförd av leg. Psykolog/ASSESSIO
Bedömning av Tom Piha
”Tom har ett relativt lågt socialt behov vilket kommer till uttryck i ett begränsat intresse för sociala sammanhang. Personer med detta drag kan framstå som aningen introverta, nedtonade och reserverade vilket dock inte skall förväxlas med social inkompetens. Toms kreativitet och flexibla synsätt kan resultera i att han emellanåt uppfattas som excentrisk. Även om hans idéer och åsikter ofta är genomtänkta och väl grundande kan de framstå som så pass okonventionella att andra upplever dem som avvikande och märkliga.
Det okonventionella förhållningssättet och det rörliga intellektet gör att Tom kan ha nära till att ifrågasätta auktoriteter, rådande omständigheter, värderingar och politiska beslut. Tom ger samtidigt uttryck för ett klipskt och ifrågasättande förhållningssätt mot omgivningen. Personer med samma drag håller garden uppe och låter
sig sällan luras, utnyttjas eller föras bakom ljuset. Tom agerar med andra ord varken naivt eller ogenomtänkt utan tenderar att bilda sig sin egen uppfattning. Han förefaller mycket reflekterande med en god analytisk förmåga.
Tom tenderar att gå sin egen väg och följa sina egna värderingar och moraliska övertygelser, snarare än att vidta orimliga ansträngningar för att vara andra till lags eller anpassa sig efter konventioner och normer. Personer med samma kreativa läggning uppfattas ofta som originella. De går ofta sin egen väg och bildar sig sina egna
uppfattningar, även om dessa avviker från normen. Dessa personer hamnar lätt i abstrakta, filosofiska eller politiska resonemang och de är alltid beredda att omvärdera normer och synsätt.”


MAX PEEZAY - F.A.S - Video presstext:

Max Peezay samarbetar med Pantrarna och Megafonen
Idag är det premiär för Max Peezays nya dokumentära musikvideo till singeln ”F.A. S feat Jeff” från albumet ”F.A.S. 3” som kom tidigare i vintras. Videon är gjord i ett samarbete med de uppmärksammade organisationerna Pantrarna (Göteborg och Malmö) och Megafonen (Stockholm), som organiserar unga människor i förorten för att skapa ett samhälle där alla har lika förutsättningar och folket bestämmer över politiken, inte tvärtom.
Att artister marknadsför varumärken och lyfter samarbeten med olika företag i sina musikvideor är inget nytt. När det var dags att göra en ny Max Peezay -video ville han pröva något som han tyckte var viktigare, nämligen att marknadsföra organisationer som arbetar med demokrati- och rättvisefrågor. I ett unikt samarbete mellan Max Peezay och förortsorganisationerna Megafonen och Pantrarna – för upprustning av förorten, har regissören Jonas Embring skapat en ny typ av koncept; en dokumentär musikvideo.
Se ”F.A. S feat Jeff” här: http://www.youtube.com/watch?v=tYiZwn5D60k
– Med den här musikvideon vill jag rikta strålkastarna mot organisationer som Megafonen och Pantrarna som arbetar aktivt med rättvisefrågor och för upprustning av förorten. Den här videon är på riktigt, istället för den vanliga socialporren vi brukar se i sådana här sammanhang med farliga hundar och trasiga grejer. Det är unikt, säger Max Peezay.
– Max Peezay har både som artist och person tidigare visat att han stöttar organisationen och förortens kamp för ett mer jämlikt samhälle. Vi är många som kan relatera till hans texter och det budskap som förmedlas. Genom detta samarbeta som bygger på förtroende för varandras arbete, är vi övertygade om att vi kan sprida förortsrörelsen till hela Sverige, säger Rami Al- Khamisi från Megafonen


”F.A. S feat Jeff” är andra singeln från Max Peezays senaste album ”F.A.S.3” som släpptes i december. Han ser låten som en form av trailer för skivan.
– "F.A. S feat Jeff" sammanfattar albumets budskap. Jag tar upp det jag vill prata om just nu, det är min kommentar till det som händer runt omkring oss. Och jag vill vara konstruktiv, inte bara gnälla, säger Max Peezay.
Läs mer:
Megafonen – en enad ort kan aldrig besegras: megafonen.com
Pantrarna – för upprustning av förorten: pantrarna.wordpress.com
Max Peezay – haffa hela "F.A. S 3": maxpeezay.com/mp3


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10841
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG