Anders Malmberg "Raw Art" VERNISSAGE tors 4 april

Tid: 0000-00-00 17:00 - 0000-00-00 19:00 | Adress: Hökensgata 11, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Välkommen på vernissage torsdagen den 4 april.

Under kvällen så spelar DJ Buju/Anton från Sjukstugan) Funk Afrobeat Soul och det bjuds på dryck till de första gästerna!

Anders Malmberg
- Raw Art

” En nära vän kalla min stil för rå konst vid ett tillfälle och det har fastnat. Arbetar alltid konceptuellt med projekt och försöker variera stil men någonstans finns det en röd tråd - Raw Art. Gillar textur och annorlunda material att jobba på. Det här är en samling tavlor från olika utställningar jag haft under åren. Älskar blandteknik och att jobba spontant men kontrollerat, att fånga slumpen brukar jag tänka. Akryl.Poskapennor.Tusch.Spray.Vattenfärg.Möbellack.Plywood.Canvas.Takplåt.Skyltdocka.”

Anders Malmberg - Bildkonstnär och beatmaker/DJ har varit verksam konstnär i drygt tre år. Efter en resa till NY 09 bestämde sig Anders för att satsa fullt ut på sitt hantverk. Kontrasterna i staden samt ett personligt möte med en nära vän fick honom att inse vad som krävs för att satsa. Han insåg under resans gång hur stora förutsättnigar han hade hemma och just att hans uttryck håller på en högre nivå. Anders själv beskriver sin stil som spontan lekfull "i stunden" . Det är oftast en rik blandteknik på annorlunda material. Plywood, takplåt, vinylskivor, skyltdockor och canvas. Att först gå in och känna av , få ut anderörelsen i uttrycket sen gå på med poskapennor och kritor. För att sedan gå tillbaka och spontant kasta färg . "Jag ser det lite som ett organiserat kaos" säger Anders. Sedan 09 har Anders fullständigt ångat på och har huvudsakligen koncentrerat sig på allmänna ytor i form av gallerior restauranger liveevent och välgörenhet. AM har haft återkommande utställningar på Restaurang Judit & Bertil i Hornstull där han är husets konstnär även vid tre tillfällen i Bruno gallerian på Götgatsbacken. Under 2012 fick AM chansen att ställa ut ett alster på Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster i Harlem NY. Strävan är konstant och han verkar inte kunna sluta måla , skapa kreativt. "För mig är det som att andas, det går max tre dar utan att jag plockar upp pensel ,det är mitt allt"

Ett urval av utställningar:
- 8 utställningar, Judith &Bertil Nov 09 - Mars 13
- People Movers, Hamburger Börs Maj 12
- Stockholm by paint, CaliRoots store Jun 12
- Red Rooster, Harlem NY Sept 12
- Falling Whistles -Painting for peace, Brunogallerian/Ljunggrens Dec 12
- Södermalm in technicolour, Brunogallerian Maj 11
- Musikhjälpen, Livemålning Gbg Dec 09

www.thetreehouse.se

Utställningen på går 4-10 april.
Mån - fre 12-19, lör 12-17, sön 12-15.

Konstföreningar och press kan boka enskilda visningar.

Välkomna!


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10839
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG