Premiär för LOUD:R! - Chronixx & The Zinc Fence Ba

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Palmfeltsvägen 1, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

LinkUp Bookings & Safari Sound Presenterar:

Premiären för Sthlm´s nya reggae dancehall klubb, LOUD:R!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

★ Chronixx & The Zinc Fence Band (JA) ★
★ Safari Sound ★ City Lock Sound ★ Tony´s Hi-Fi ★

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

När: Lördag 12 maj, 22:00 – 03:00
Var: Arena, Palmfeltsvägen 1. T-Globen

Ålder: 20 +
Förköp: 180 kr + serviceavg.
I dörren: 220 kr
Biljetter: www.tickster.com
Facebook: www.facebook.com/loudrsthlm

Den 12 april är det premiär för nya klubben LOUD:R! Som är ett samarbete mellan LinkUp Bookings och Safari Sound! Klubben kommer husera en gång i månaden i Arena's fräscha lokaler, precis intill Globens t-bana.
Med två dansgolv, blytungt ljus och ett massivt ljudsystem kommer Stockholm äntligen få den stora reggae dancehall klubb som så länge har saknats.

Förvänta er de tyngsta artisterna och soundsystemen när LOUD:R! Slår upp dörrarna på premiären den 12 april!

Stockholm Get´s Loud:r!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Chronixx & The Zinc Fence Band:

Chronixx, artisten som från början blev namngiven ”Little Chronicle” (efter sin far, den legendariske 80-tals sångaren Chronicle), heter Jamaicanen som tar hela Reggae världen med storm just nu. Han föddes år 1992, växte upp i Spanish Town i Kingston och blev tidigt introducerad till musiken genom sin far. Sin första låt spelade han in när han var 5 år gammal och vid 14 års ålder hade han producerat riddims åt artister som Munga, Konshens och Popcaan. Dessutom skrev han länge låtar åt andra artister tills han en dag blev uppmanad att själv börja sjunga texterna.

År 2009 startade han Zincfence Records tillsammans med vapendragaren Teflon (inte att förväxlas med artisten) och därifrån tog saker och ting fart på riktigt. Singlarna Behind Curtain, Warrior och Start A Fire släpptes år 2011 och Chronixx började göra sig ett namn på den internationella reggae marknaden. Dock hade han fortfarande inte riktigt blivit erkänd på ön. År 2012 släpptes den svenskproducerade låten They Don’t Know (Lance-A-Lot Productions) samt Odd Ras, och det var dessa låtar som fick Jamaica att öppna upp ögonen för Chronixx, den nya superstjärnan. I en tid då gotisk dancehall regerade och autentisk reggae musik betraktades som mer eller mindre död, sågs Chronixx som en messias som hissades ner på jorden för att rädda reggaen.

Efter detta har hans karriär gått spikrakt uppåt, med hits efter hits och låtar på topplistor världen över. I december släppte han mixtapet ”Start A Fyah” tillsammans med Major Lazer som har laddats ner mer än 150 000 (!) gånger. I samma veva gjorde han även sitt första Sting framträdande som på sätt och vis markerade att han är en artist som är här för att stanna. Med nya hits som Ain´t No Giving In, Beat And A Mic, Smile Jamaica och monster-combon Selassie Souljahz med Sizzla, Protoje och Kabaka Pyramid, är Chronixx en artist som just nu håller på att ändra gamet totalt. Han är här för att stanna!

Kvällen i är kommer Chronixx bli backad av sitt supertunga Jamaicanska band The Zinc Fence Band.

Major Lazer presents: Chronixx & Walshy Fire – Start A Fyah Mixtape: http://tinyurl.com/br2cnn5
Chronixx – Behind Curtain: http://youtu.be/M3Kj-h88-7o
Chronixx – They Don’t Know: http://youtu.be/sGM3UZX518I
Chronixx – Warrior http://youtu.be/N00dtt6kOjo
Chronixx live på Sting: http://youtu.be/SLsjSrMSDNs

Missa inte när årets hetaste artist kommer till Sverige för första gången på premiären av LOUD:R!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Safari Sound:

DJ Shirkhan och Sammy K, aka. Sveriges längsta sound crew är ”hussoundet” på LOUD:R!. Ni hör de varje fredag kväll på Musikguiden i P3, med ojämna mellanrum släpper de Skandinaviens fetaste och mest nedladdade mixtapes och turnerar regelbundet i Europa och världen. Förvänta er allt från klassiskt material till exklusiva dubplates.


★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

City Lock Sound:

Selecta Keon och Mc Dwayne (tidigare Money Dream Sound) slog sig nyligen ihop med ”Berlins Most Wanted”, City Lock och kommer framöver att representera City Lock Sound i Sverige. City Lock är ett av Tysklands mest stabila sounds, med många clashar och galna danser i bagaget. Vi välkomnar City Lock Sound till Sverige.


★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Tony´s Hi-Fi
Bröderna Skyjuice & Eye N’I är veteraner på Stockholms dancehall reggae scen. Med en superfet foundation skivsamling som tar en på seriösa resor längs ”the memory lane” kommer de att stå för fet klassisk dancehall och reggae i vår lounge area. Förvänta er en grym selection och kanske lite freestyle sessions på micken av Eye N’I.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Nästa LOUD:R: 18 maj @ Arena

Tack till: SMS Audio ★ Reebook Classics ★ Alis


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10814
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG