SÖDERDUB #7//DJ ZINC//SANDRA MOSH//MAHOYO//TRICKYK

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: SLAKTHUSG. 6, Stockholm
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

======================================

Vissa artister lyckas etsa sig fast så hårt i det kollektiva medvetandet att de aldrig tycks försvinna därifrån. DJ Zinc kan definitivt sälla sig till den skaran artister. Hans tidigare bidrag, vilka kom i form av bland andra Super Sharp Shooter och 138 Trek, räknas utan tvekan till Breakbeatmusikens fundament. Zinc - eller Benjamin Pettit som han egentligen heter – skapade under sina år som drum & bass-producent många tidlösa klassiker innan han år 2007 vände scenen ryggen.

Desillusionerad av avsaknaden av originalitet hos 2000-talets Drum & Bass valde han att istället fokusera sin kreativa energi på house. Zinc beskrev sina tidiga houseprojekt som hybrider mellan fidget, funky och deep house innan han 2008 insåg att en ny genrebenämning behövdes: crack house. Sedan dess har vi återigen fått höra hans musik på de största festivalscenerna i världen.

Få kan mäta sig med Zincs dj-erfarenhet och hans alltid extremt tighta och välkomponerade set består nuförtiden nästan uteslutande av framåttänkande musik runt 125 bpm – men ryktet säger att han fortfarande brukar slänga in några klassiska jungle-dängor mot slutet av sina set.

Visionfruit ger er, i Stockholm för första gången sedan 2002, på Slakthusets stora scen, ett tvåtimmars-set av: DJ ZINC.

För att värma upp stora dansgolvet har vi denna kväll bjudit in ingen mindre än Sandra Mosh. Sandra har under de senaste två åren, i musikguiden på SR P3, levererat det mest uppdaterade urvalet av elektronisk dansmusik som gått att hitta ute i etern. Hon har förutom att house och techno på P3 två timmar varje fredag även spelat runtom i Sverige och Europa, haft dj-workshops för tjejer och varit allmänt cool i allehanda DJ-sammanhang.

Matsalen tas omhand av super-DJ-trion Mahoyo. De har bland annat haft klubben Wake N Bake på F12, lirat på Way Out West och 25hour People, supportat Robyn och mördat alla möjliga dansgolv runtom i Stockholm. Tjejerna bakom Mahoyo lirar inte bara bra musik utan de har även en sjukt bra kontakt med dansgolvet. Deras spelningar brukar vara = fest och vi har ingen anledning att tro annorlunda om Slakthuset i påsk.

Trickykid B2B ALX i Knastbaren. Vad fan ska vi säga? De har lirat på flera av våra fester tidigare, och det enda vi kan säga är att de – både enskilt och tillsammans – utgör några av Sveriges vassaste DJ-vapen. Kavalkaden av ibland obskyr och ibland mer straight forward basmusik låter sällan så bra som när den spelas av de här två herrarna. ALX har gjort bra ifrån sig i DMC och Trickykid har (bland annat) haft äran att hålla i Musikguiden i P3 med jämna (eller var det ojämna?) mellanrum. Trickykid B2B ALX tvåtimmarssession i Knastbaren vill du helt enkelt inte missa.

I knastbaren spelar även Medina Green - en ung underground-DJ med tiden framför sig. Medina levererar blytunga dnb-set på vinyl och vi ser mycket fram emot hennes Söderdubpremiär.


Den här kvällen bjuder vi även på:
Nordstorm
Estated B2B Maxive
Yourhomievince & Kosti
Max Filip

SLAKTHUSET, STOCKHOLM ⓉGLOBEN
LÖRDAG 30 MARS 22-03
130KR
20 ÅR

SÖDERDUB #7//DJ ZINC//SANDRA MOSH//MAHOYO//TRICKYKID B2B ALX

======================================


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10805
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG