Barnfesten på Mejan 24 mars!

Tid: 0000-00-00 15:00 - 0000-00-00 17:00 | Adress: Stora Södergatan 64, Lund
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Mejeriet-premiären av Barnfesten blev en braksuccé! Vi ber dock om ursäkt till de ca 100 personerna som vi inte kunde släppa in för att lokalen var full. Till nästa Barnfesten öppnar vi upp större ytor på Mejeriet och hoppas kunna inhysa alla som vill komma.

Marsupplagan av Barnfesten gästar ingen mindre än The Ark-medlemmen Martin Axén Johanna Olofsson i dj-båset. Linda Ceccon gör ballongkonst till alla som vill för en liten slant och KubKub-Thomas fixar det visuella och Cecilia Hagelin ser till att alla trivs.
Dessutom blir det DANSKARAOKE för hela familjen; vi spelar upp en handfull videor på storskärm och så får alla apa efter koreografierna som spelas upp efter bästa förmåga.
Lämna barnvagnen hemma om möjligt – kapprummet blir snabbt fullt.
Och glöm inte att ta med cash för att betala för fika i baren.
Varmast välkomna!

För barn upp till 7 år
kl 15-17
40 kr/barn
40 kr/vuxen

Mejeriets sida:
http://www.kulturmejeriet.se/index.php/program/barnfesten-2/

OM Barnfesten

Barnfesten är en klubb där 0-7-åringar och föräldrar kan lyssna på kvalitativ musik, dansa och fika tillsammans. En klubb där Sean Banan och Erik Saade är bannlysta men där dansmusik från hela världen och artister som Michael Jackson, Neneh Cherry, Timbuktu, Etta James, och Jojje Wadenius har en given plats. Under tre år har Barnfesten huserat från och till på Inkonst i Malmö, sedan i februari finns vi även på Mejeriet i Lund. Barnfesten har också gjort nedslag i olika städer i Sverige samt gästat Malmöfestivalen – och varit en stor succé överallt.

Klubbarrangörer är småbarnsföräldrarna Cecilia Hagelin och Johanna Olofsson. I Barnfestens koncept ingår Linda Ceccon, en av Sveriges bästa ballongkonstnärer som säljer ballongkreationer för en billig slant. KubKub, några av landets bästa VJ:s, bygger visuella utrymmen som förhöjer barnens klubbupplevelse. Ansiktsmålare målar de barn som vill.
Dj-ar varje gång gör Johanna Olofsson (Klubbkören, Skånes Ljudpark, Fräng) och en gäst. Hittills har gästande diskjockeys bland annat varit Mats Nileskär, Svante Lodén (Damn!), Clara Stjärna, Oskar Villata samt Lars "Leari" Ljungberg och Mikael Jepson från The Ark. Chalao och Klubbkören är några av de som har spelat live.
Kakor, bullar, frukt, juice och kaffe finns givetvis på plats.


Köp biljettGratis

Hitta hit


 
EID: 10802
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG