Sibille Attar & Holograms. WWDIS på Färgfabriken f

Tid: 0000-00-00 03:00 - 0000-00-00 | Adress: Lövholmsbrinken 1, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

SIBILLE ATTAR 22:30 - takvåningen
+ HOLOGRAMS 00:00 – klubbsalen på entréplan
Fredag 1 mars – Stockholm, Färgfabriken

Efter lite snickrande har vi nu, tillsammans med Färgfabriken, komponerat ihop en magisk inramning för denna kväll. Sibille Attar kommer spela uppe i den vackra takvåningen. Runt midnatt drar Holograms igång nere i klubbsalen.

DJs:
Henke Andersson (Stadsmissionen Soundsystem, Red Doves m.fl) och Simon spelar skivor i baren. Fler DJs tillkommer.

SIBILLE ATTAR
Sibille Attar föddes i Örebro och flyttade till Stockholm i femtonårsåldern. Sedan dess har hon hängt runt, bott i Glasgow en tid och bor nu i Stockholm igen. På scenen har hon lystrat till artistnamnet Little Red Corvette. Hon har varit medlem i band som The Tourettes och [ingenting]. Hon har medverkat på skivor med bl.a. Bear Quartet. Men referenser är onödiga, hon står på egna ben. Stadigare än någonsin.

Bargatornas skrän i Glasgow. Stockholms tickande tomhet. Bakom dessa murar har Sibille Attars sånger väntat. De har grävt sig längst ner i skiten och grott. De har hungrat efter stjärnorna. Tröstande och vackra. Svarta som tjära. Nu är de inspelade. Debutskivan är här. Redo att bli en världsomspännande storm. Ses på WWDIS.

HOLOGRAMS
Holograms är ingen ny bekantskap för den vane WWDIS-följeslagaren. Det är ingen hemlighet att vi älskar dem. Första EPn spelades in i The Dust Ward av Henry Fiats-Stefan och förra året kom fullängdaren som släpptes via amerikanska Captured Tracks (som bland annat huserar band som Blank Dogs, The Soft Moon och Beach Fossils). Det handlar om grym postpunkig garage med influenser från Gun Club, Suicide och Silverbullit.

Mer info: http://www.wwdis.se


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10754
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG