Traffic, AOD & Luger presenterar: PHOTEK (UK) @ Be

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 02:00 | Adress: Berns 2.35:1 Berzilli Park,, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

PHOTEK + Support

Biljetter: http://www.ticnet.se/event/photek-at-berns-gallery-2351-biljetter/256569

Rupert Parkes, mer känd som Photek, är med sin genialitet och 20 år i gamet en legend på den elektroniska scenen. Han började som många andra hemma, instängd i sitt sovrum i sina föräldrars hus på engelska landsbygden, med en Roland W30. Resultatet blev drum’n’bass-scenens mest innovativa och säregna breakbeats och atmosfärer.

Photek är fortfarande eremiten i studion, som då och då kryper ur sin håla, för att återigen ta elektronisk musik ett snäpp vidare. I oktober 2012 återvände han med sitt femte album KU:PALM, första fulllängdsskivan med nytt material på tolv år. Både ”Modus Operandi” och ”Solaris” är redan placerade som klassiker i skivhyllorna med ett otal singlar släppta genom åren på allt från de allra största drum’n’basslabelarna som Metalheadz och Certificate 18 till hans egna bolag Photek Productions.

Men Photek är inte producenten och DJ:n som lever på gamla meriter. ”Jag kan ärligt säga att de senaste åren har jag utan tvekan gjort den bästa musiken jag någonsin har gjort. Jag är mer exalterad över att göra musik, oavsett stil, sen jag första gången satt ner med min Roland W30 och tänkte, ”wow, jag kan sampla”, säger han. Kalla det drum’n’bass, ambient, electronica eller house, oavsett vad det är, är det stämplat Photek och har sin distinkta känsla. Han har remixat eller blivit remixad av Trent Reznor från Nine Inch Nails, Lana Del Rey, Boddika, Falty DL och Daft Punk för att nämna några och utkom även förra året med ett officiellt mixtape i renommerade serien DJ-Kicks.

20 år
100 kr
Berns 2.35:1
21.00 – 02.00


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10738
Affischerat av Liyah
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG