Bruno Mars till Sverige

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: arenavägen 8, Stockholm
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Han är en av de absolut största artisterna just nu, och har aldrig gjort en egen konsert i Sverige tidigare. Idag kan vi stolt meddela att Bruno Mars 2013 drar ut på världsturnén ”The Moonshine Jungle World Tour” som tar honom till Stockholm och Globen den 3 november.

Biljetterna släpps fredagen den 1 mars kl 9.00.

Bruno Mars enormt efterlängtade världsturné börjar i Washington DC den 22 juni. Turnén når sedan Europa och Belfast den 2 oktober för att inta Stockholm den 3 november.

En speciell promovideo för ”The Moonshine Jungle World Tour” finns tillgänglig på denna länk.

Detta tillkännagivande kommer samtidigt som ”When I Was Your Man” – den senaste singeln från nya albumet ”UNORTHODOX JUKEBOX” – exploderat rakt in på Billboard-listans topp 10 där den gör sällskap med albumets första singel, ”Locked Out Of Heaven” som legat på listan i sex veckor i sträck. Succén med senaste singeln gör att denna Grammy-vinnande artist nu haft 10 singlar i rad på Billboardlistans topp 10. Detta gör dessutom honom till den manliga artist som sedan sin debut haft flest singlar i rad på topp 10, någonsin.

Som om det inte vore nog innebär detta också att han är den första manliga artist som samtidigt har två singlar på topp 10. Den enda gången det har hänt tidigare var när han själv för ca två år sedan hade både sin hitlåt ”Grenade” och ”Just The Way You Are” samtidigt på denna placering.

Videon till ”When I Was Your Man” har han själv varit med och regisserat och har redan nått över 7 miljoner visningar på hans YouTube-kanal. Han gjorde nyligen också ett helt fantastisk framträdande på den amerikanska Grammy Awards, en gala han nu framträtt på tre år i rad.

Precis som namnet på det nya albumet ”UNORTHODOX JUKEBOX” antyder visar Bruno Mars återigen hur han lyckas ta en mängd olika musikaliska influenser och skapa sitt helt unika och distinkta sound. Bl.a. finner vi dessutom bidrag av topp-producenter såsom Jeff Bhasker (fun., Kanye West, Jay-Z), Mark Ronson (Amy Winehouse, Lil Wayne, Black Lips) och Diplo (M.I.A, Usher).

När albumet släpptes gick det direkt in på andra plats på Billboards försäljningslista., vilket är en ännu bättre placering än hans succédebut från 2010. Albumet gick dessutom rakt in på Englandslistans förstaplats och blev det snabbast säljande albumet i England under hela 2012.

Bruno Mars är tveklöst en av de absolut största, talangfulla och mest spännande artister vi har idag. Debutalbumet ”DOO-WOPS & HOOLIGANS” från oktober 2010 var en enorm succé både försäljningsmässigt och sett till hur kritiker över hela världen hyllade det. Att med en sådan succédebut nu följa upp med ett andra album som redan nu är på väg att bli en om möjligt ännu större succé säger en del om vilken superstjärna han är.

Att denna superstjärna nu har siktet inställt på Sverige, för sin första egna konsert här, är inte bara stort, det är gigantiskt. Vi ser fram emot en konsertkväll utöver det vanliga i Globen den 3 november.


Köp biljettGratis

Kom i stämning
Hitta hit


 
EID: 10720
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG