BIG SEAN | 8-10 mars (OBS! Nya datum!) | Malmö, St

Tid: 0000-00-00 19:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Globen, Stockholm
Tags: globen, Big Sean


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Datum
8.3 - Malmö, Babel (Nytt datum!)
9.3 - Stockholm, Göta Källare (Nytt datum!)
10.3 - Göteborg, Brewhouse (Nytt datum!)
************************************
Biljetter
Göteborg: Biljetterna kostar 230 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Stockholm: Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
Malmö: Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se och Babelmalmo.se.
************************************
Amerikanska rapparen Big Sean till Stockholm, Göteborg och Malmö

Från att freestyla i en trång korridor med Kanye West som celeber närvarande till att spela in ett tokhyllat album med hela hiphop-världens alumni skulle i de flesta fall kännas avlägset men i Big Seans fall så är det bara så det är.

Den amerikanska rapparen kommer äntligen till Sverige för tre spelningar i våra tre största städer i november. Biljetterna släpps i morgon onsdag.

Hans första singel ”Getcha Some” fick en visuell kompanjon producerad av ingen mindre än Hype Williams. Stort. Signad av G.O.O.D. Music (Kanyes skivbolag)? Check. Signad av anrika Def Jam? Check. Det har rullat på i en vansinnig fart utan några som helst bromsar.

Förra året dök debutalbumet ”Finally Famous” upp och fick kritiker att vända sig ut och in efter nya superlativ. Med den grymt släpiga och sköna ”Dance (A$$)” vid frontlinjen och de båda andra singlarna ”My Last” och ”Marvin & Chardonnay” i hölstret har albumet, som gästas av bl a Kanye West, Chris Brown, Pharell Williams, Lupe Fiasco och en mängd andra celebriteter, roterat kraftigt på både radio, tv och internet. ”Finally Famous” debuterade på Billboard 200-listans 3:e plats och även om albumet är nära på bara ett år gammalt törstar fansen efter mer. Uppföljaren sägs dyka upp i december och aldrig förr har julklappen varit så given.

Big Sean kommer till Sverige i november och gästar Göteborg, Stockholm och Malmö. Den 7 november stiger han på scenen på Brewhouse i Göteborg, dagen efter möter vi honom på Göta Källare i Stockholm och dagen efter den blir det Babel i Malmö. En späckad fest-trilogi!


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10681
Affischerat av Liyah
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG