22/2 ♦ OUCH! ♦ Live: VAZ ♦ DJ´s: PANIK DISCO ♦ MAM

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Södra Teatern Mosebacke Torg 1, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

♦♦♦ VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL "OUCH!" OCH DANSA! ♦♦♦

● LIVE: VAZ
● GÄSTDJ´S: MAMARAZZI & SPADER
● RESIDENTS: PANIK DISCO
● MUSIK: Tropical Bass / Moombahton / Kuduro / Global Bass / Kwaito / Bass
● INTRÄDE: Gratis innan kl 21 - därefter 60 kr

♦♦♦ RYKTAS OM MOBIL EFTERFEST EFTER OUCH!, HÅLL KOLL! ♦♦♦

Andra omgången av OUCH! 2013 och vi sparkar in dörrarna på Södra Teatern denna gång med en av Stockholms kanske mest intressanta akter just nu!

OUCH! presenterar stolt:

♦ VAZ

VAZ var kanske den mest intressanta debutantakten förra året. Denna systerduett är baserad i Stockholm med rötter från Cape Verde och dessa influenser hörs tydligt i deras musik. VAZ blandar traditionella afrikanska trummor med elektroniska ljudlandskap och multidimensionella harmonier. Om du frågar dem själva beskriver VAZ sitt sound som en smutsig kärleksrelation mellan det urbana och det elektroniska.

Denna mångfacetterade cocktail skänker duon ett unikt sound som förra året gestalta sig i debutsingeln "MISS FROST" som la sig på svenska Itunes listan för mest nedladdade låtar och låten blev även vald till årets sommarhit av PSL. De släppte nyligen sin andra singel "LET IT REST" tillsammans med en video som kan vara det snyggaste visuela verket i mannaminne. Man får inte glömma förra årets bastropiska banger "LAVA CABEZA" (signerad Mash Up International) där VAZ gästade tillsammans med GNUCCI och TIMBUKTU och ni såg dem säkert framföra den live nyligen på P3 Galan. Ni vill inte missa VAZ live hos OUCH! för det blir garanterad succé!

http://www.vazofficial.com/
https://www.facebook.com/VAZofficial

♦ MAMARAZZI

Grundarna till den populäraste klubben utanför tullarna (en åsikt som delas även innanför) på fria teatern i Högdalen. Köerna brukar vara sjukt långa där trogna fantaster står i den bittraste kylan och väntar på att få komma in och ta del av den kärlekseufori som sprids inne på stället. Det blir fullt direkt och så förblir det tills sista låten spelas. Detta kollektiv av underbarn är inte bara fantastiska arrangörer utan även übergrymma dj´s och vi har lyckats få dem till oss denna kväll. Missa inte när MAMARAZZI kommer till OUCH! för att blanda Dancehall med Hip Hop och House, garanterad danslust utlovas!

http://www.klubbmamarazzi.tumblr.com/
https://www.facebook.com/klubb.mamarazzi

♦ SPADER (Hemligheten/ Uppsala)

Förra året fanns det en efterfrågan på en klubb i Uppsala där basmusik fick cirkulera utan gränser, resultatet blev HEMLIGHETEN. Grundaren och arrangören av klubben kallar sig för SPADER och kan kanske anses som grön men efter att ha fått se denne live kan man lugnt konstatera att dennes dj skills är långt ifrån novisa. Spader vet vad han gör och nu har OUCH! tagit honom till Stockholm. Förvänta er ett bastropiskt tunggung utan like... vi ger er SPADER!

https://www.facebook.com/spaderdj
https://www.facebook.com/hemlighetenklubb

♦ PANIK DISCO (Ouch!)

Arrangörer och residenta dj´s på OUCH! är Stockholms främsta leverantörer av Tropical Bass och har gjort sig kända för att mixa bastropisk musik med högt bpm som man gillar att dansa och hoppa sig svettig till. Nyckelordet när PANIK DISCO kör är "energi" och de står inte stilla en enda sekund. Gruppen släppte nyligen sitt första fysiska mixtape "WE MAKE TROPICAL BASS OUR BITCH" där gruppen verkligen visar sitt rätta jag. PANIK DISCO kallades för veteraner av Generation Bass och med tanke på hur länge de hållit på är det en rättfärdig titel. Förvänta er ingenting annat än total kärleksfest, välkomna!

http://www.facebook.com/panikdisco
http://www.soundcloud.com/panikdisco

♦ LINUS NYSTRÖM aka CHACKABUCKO

Mr. Linus är hjärnan bakom affischerna som görs till OUCH! men han är även en av våra medarrangörer och för hela klubben och dj. I mitten av Januari bestämde han sig för att flytta till varmare bredgrader och befinner sig numera i Argentina. Vi har haft en oerhörd tur över att få behålla honom som illustratör och han bara fortsätter leverera dessa konstnärliga opus en efter en. Hans färdigheter är till salu och om någon är intresserad av att kontakta Linus går det att göra via länkarna nedanför. Vi saknar dig mannen!

https://www.facebook.com/mrlinus
http://www.fetatyper.se/
http://www.soundcloud.com/chackabucko

♦ FIRST UP & REALSHOOT

Inför denna omgång har ett samarbete inletts tillsammans med de grymma bloggarna First Up och Realshoot. Dessa två bloggar styrs av två underbara människor som vi numera kommer anse ingår i OUCH! familjen. Det är ett samarbete som bygger på passion för musik, konst och kreativitet. Besök deras bloggar och ta del av passionen.

https://www.facebook.com/firstup.se
http://www.firstup.se/

https://www.facebook.com/RealShoot.net
http://www.realshoot.net/
Posts
View Declines


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10677
Affischerat av Liyah
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG