★ Ky-Mani Marley ★ @Nalen ★ 16 feb

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Nalen Regeringsgatan 74, Stockholm
Tags: Nalen


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Biljettlänk:
https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=LZY7H7NFRLUU6U1

Mer info här:
http://www.nalen.com/KonsertInfo.aspx?HId=5&KId=2999

★★

Det är med en stor ära att få offentliggöra att Ky-Mani Marley uppträder live på Nalen, den 16 februari. Hans föräldrar var inga mindre än reggaens största ikon Bob Marley, och bordtennismästaren Anita Belnavis. Att med efternamnet Marley ge sig in i musikbranschen var inget lätt beslut för faderns näst yngsta son. Ky-Mani har under dessa villkor slagit igenom på eget bevåg och gjort ett namn för sig själv. Idag är han bland de allra bästa live akt reggae har att erbjuda.

Hans moderna reggae och dancehall med tunga hiphopbeat skiljer sig en hel del från sin fars rootsreggae. Ky-Mani bjuder på atmosfäriska syntslingor, innovativa rytmer och välformulerade texter. Ky-Mani är ett östafrikanskt namn som betyder "äventyrlig resenär", vilket är ytterst passande för dennes gränslösa musikaliska vägval och hans sound lämnar även tydliga spår av världsmusik, hiphop, blues och rock.

Han har under sin karriär hunnit med att släppa flera album och blivit nominerad till en Grammy, men har också medverkat i filmer och släppt en hyllad bok om sin far. Ky-Mani Marley är en multitalang, men när han står på en scen live inför sin publik hittar han hem. Han är ödmjuk, mjuktalande, uppriktig, ärlig, äkta och lojal sina rötter. En genuin artist.

★★

Festen står ’Original Rockers’ för, med sig har de ingen mindre än den tvåfaldiga Grand Urban Dj mästaren, DJ Jim "Jimmy Gerdin" officiell DJ för Caribinghi. Han kommer att backas upp av ingen annan än den vackra och begåvade DJ Erykah som kommer att gästa under kvällen och spela hits från hennes feta samling. Original Rockers står även för den officiella förfesten på fredagen den 15 feb.

Original Rockers: http://www.facebook.com/TheOriginalRockers

Cred till: Nalen, Original Rockers och Svensk Reggae


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10654
Affischerat av Liyah
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG