Palma Violets DJ's: Pelle Höök + Stellan von Reybe

Tid: 0000-00-00 19:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: medborgarplatsen 8, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Bakom en svart dörr på Lambeth Road har de unga slynglarna i Londonbandet Palma Violets spelat in sina första låtar, och redan innan den första singeln "Best of Friends" gavs ut på Rough Trade hade i stort sett hela Storbritannien gett dem titeln "nästa The Libertines". Förväntningar är höga som alltid när ett ungt engelskt band ska ta sina första steg på väg till den obligatoriska första svängen förbi samtliga städer på hemmaplan för att bevisa att man lever upp till hypen.

Trots att det finns klara kopplingar till en psykadelisk värld med tongångar från garagescenen kan man inte sluta tänka på en ung Edwyn Collins och Orange Juice. Det andas nämligen exakt samma självklarhet och hoppfullhet kring det som postcardscenen gav oss i slutet av 70-talet. NME utnämnde singeln till årets låt 2012 och Paul Weller har sagt att detta är det mest vitala han sett på år och dag. Lördagen den 30 mars besöker de Debaser Medis för första gången ganska exakt en månad efter bandets debutplatta.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 Palma Violets (UK)
Rock/psychbandet Palma Violets kommer ifrån Lambeth, England och består av Sam Fryer, Chilli Jesson, Pete Mayhew och Will Doyle. Bandet har på kort tid, efter en mängd hemliga spelningar runtom i sydöstra London vunnit en stor skara fans, och 2012 släpptes singeln "Best Of Friends".


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10633
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG