Klubb Dekadent

Tid: 0000-00-00 21:30 - 0000-00-00 | Adress: Mosebacke torg 1-3, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Klubb Dekadent bjuder in till en överförfinad, urartad, allvarsam och kompromisslös tangokväll där den argentinska tangons gränser vidgas. Som besökare är du välkommen oavsett dansant förmåga, häng i baren och läppja på stämningen, eller helst av allt: sväng dina lurviga på dansgolvet som framförallt ackompanjeras av tangons musikaliska dinosaurier som Pugliese, Di Sarli, Canaro, De Angelis, samt med oväntade inslag av andra tangodansanta tongångar.

I dj-båset röjer Iwa Herdensjö och Liv Pettersson. Vi tar tacksamt emot önskelåtar på plats! Följ oss gärna på facebook genom att gå med i gruppen KLUBB dekadent!

KVÄLLEN TILL ÄRA - TIPS
För er som ännu inte är fullfjädrade tangodansare men känner er sugna att ta era första steg så är vi så glada att ha Sarah & Joel från Stockholm Tango här. De håller i en Prova-på-lektion i anslutning till klubben kl. 20.30 - 21.30!

Jättevälkomna till den nya tangoklubben!


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10619
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG