BIFFY CLYRO | 23 februari | Göteborg |

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: Nya Allén 11, Göteborg
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Datum
23.2 - Trädgår'n, Göteborg
3.3 - Berns, Stockholm
****************************
Biljetter
Göteborg: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.
Stockholm: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud
****************************
Missade du den intima och bejublade konserten med Biffy Clyro i höstas? Misströsta inte, snart har du återigen chansen att se de skivaktuella skottarna. Den 23 februari spelar trion på Trädgår'n i Göteborg och den 3 mars på Berns i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag den 21 december.

När Biffy Clyro spelade i Stockholm i november var intresset enormt och biljetterna såldes ut på nolltid. Resultatet blev intimt, svettigt och den lyckosamma publikenen bjöds på en konsert som blåste deras sinnen rena. Med detta i minne är det med extra stor glädje vi nu kan hälsa bandet välkomna åter till Sverige, och denna gång till både Göteborg och Stockholm.

Som uppvärmning inför konserterna släpper Biffy Clyro den 30 januari sitt sjätte studioalbum Opposites, som glädjande nog dessutom är en dubbelskiva. Vi har redan fått ett smakprov i form av låten Stingin' Belle och senast den nya singeln Black Chandelier som bevisar att det är med all rätt våra förväntningar på bandet fortsätter vara höga.

Biffy Clyros sound karaktäriseras av en tung, men samtidigt melodisk, blandning av gitarr, bas och trummor, där alla tre bandmedlemmarna bidrar med sång. Live är bandet vildsinta och sammansvetsade till den grad att vi misstänker en form av övermänsklighet.

Redan i februari är det alltså dags för våra skotska hjältar att åter bjuda oss på en musikalisk resa. MON THE BIFF!


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10616
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG