THE PARTY IS YOUR CANVAS

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Näckströmsgatan 8 , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Stockholm Art Week är en plattform för Stockholms konstaktörer som skapats med stöd från Stockholms stad. Den 11e februari bjuder Stockholm Art Week och Berns in till ett interaktivt konstprojekt i Gallery 2.35:1. Vägledare och utövare för kvällen kommer att vara Pontus de Wolfe, artist och klubbkreatör, tillsammans med bildkonstnären Love Lundell som till vardags hittas på Galleri Anna Thulin i Stockholm.

Temat för ”The Party is Your Canvas” är att alla deltagare ska kunna påverka hur konstverket utvecklas. Genom att påverka Pontus de Wolfes musikval som i sin tur kommer att influera hur Love Lundells bildkonst uttrycker sig kommer alla deltagare att få möjlighet att sätt sin prägel på konstverket.

Den slutgiltiga produkten som skapats under kvällen kommer att förevigas i form av en vinylskiva som ges ut som ett gemensamt projekt mellan Stockholm Art Week och Gallery 2.35:1.


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10607
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG