MASH UP INTERNATIONAL | LILLA NAMO | UPPERCUT | DE

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Medborgarplatsen 8, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Heidi och Minda från UPPERCUT bjuder in till dansfest på Debaser Medis! Kvällens lineup:


● MASH UP INTERNATIONAL
● LILLA NAMO
● UPPERCUT

Resturangen

● NELLY & EMMA
● MANELI & MAHSA

Videokonst

● Cornelia Isaksson

120kr i dörren, fri entré innan 22!
19:00 - 03:00
20 år

MASH UP INTERNATIONAL
Mash Up International är en trio som knappast behöver någon närmare beskrivning, men ni får en ändå. Med deras globala beats innehållande allt från dancehall till Kwaito, vissepipor och vuvuzuelas bjuder de alltid upp till svettig karnevaldans och lämnar aldrig någon besviken. Räkna med en tung bas, galna djungelrytmer och en explosiv show.
Robert Diner, Uffie Ice och Mats Money Norman, som trion består utav, har tidigare samarbetat och delat scen med feta artister så som Gnucci, Timbuktu, Maskinen, Rye Rye och Spoek Mathambo och vill du njuta utav deras funkiga djungelelectro kan du spana in deras soundcloud, https://soundcloud.com/mash-up-international.

LILLA NAMO
Lilla Namo är en utav Sveriges absolut tyngsta rappare just nu. Med hennes snabba, slagfärdiga och syrliga rap gjorde hon sig ett namn i somras när hennes singel "Haffa Guzz" släpptes och sedan dess har hon endast levererat grymma spår. Denna P3 Guld-nominerade tjej från söderort har samarbetat med bland andra Maskinen, Timbuktu, Mohammed Ali och Marcus Price och just nu får hon hela Stockholm att dansa till senaste singeln "Höj Volymen". Missa inte när Sveriges nya hiphoplöfte kliver på scenen vid 00 och vänder plattor som aldrig förr.

UPPERCUT
Uppercut består utav Heidi och Minda från musik- och djkollektivet MILK Collective, och med gig på Stockholms största klubbar i ryggen entrar de nu scenen i nytt format. Med rå, hård och melodisk techno och deep house levererar de svettigt dansgolv i äkta banhof-anda och deras förkärlek för genreöverskridande musik och nyskapande konst bidrar till minst sagt upplevelserika dj-set.

NELLY & EMMA
Denna Stockholmsbaserade duo består utav de två vännerna Nelly och Emma som med ett genuint intresse för musik började spela skivor tillsammans 2011. Duon kommer med sin stämningsfulla indie att starta upp kvällen i resturangen och värma upp era sinnen. Nelly har även ett soloprojekt där hon gör finstämd musik och planerar under våren att släppa en EP.

MANELI & MAHSA
Är två av storstadens tightaste hip hop dj's med en förkärlek för lortiga beats och smooth r'n'b. Dem har härjat runt och fått stockholms beattörstande invånare att dansa på allt ifrån gator till bord och kommer att spela sina fetaste låtar i resturangen.

CORNELIA ISAKSSON
Med absurda komponenter infiltrerade i det vardagliga livet har Cornelia Isaksson skapat Maladaptivt beteende. En videoinstallation i tre olika projiceringar som kommer att visas i electrorummet. Medverkar gör John Gustafsson.


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10595
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG