ICONA POP TILL GRÖNA LUND

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: Lilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Med superhitsen ”I love it” och ”We got the world” blev de Icona Pop med hela Sverige. Landets just nu coolaste duo är bokade för en spelning på Gröna Lunds Stora Scen den 25 juni kl. 20.00.


Aino Jawo och Caroline Hjelt är Icona Pop, Sveriges just nu coolaste duo som fick hela Sverige att dansa 2012 med låtarna ”I love it” och ”We got the world”. ”I Love It” har sålt platina här i Sverige och Nya Zeeland och fyra gånger platina i Australien, samt legat etta på listorna i Tyskland. Med uppföljaren ”We Got The World” visade Icona Pop att det verkligen inte är någon tillfällighet att tunga namn som Rolling Stone Magazine, Pitchfork, Stereogum och Perez Hilton alla har lovordat dem.

Den 19 januari i år blev Icona Pop’s låt ”I Love It” framröstad som Årets låt 2012 i P3:s årliga gala P3 Guld genom att ha fått flest röster av lyssnarna och de är nominerade till tre Grammis. Just nu håller de på att erövra USA men kommer tillbaka till Sverige den 25 juni för att spela på Gröna Lunds Stora Scen


Gratis

Kom i stämning
Hitta hit


 
EID: 10582
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG