CODY CHESNUTT | 25 feb | Stockholm | (Obs! Ny loka

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: Karl Johans Torg 1, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Datum
25.2 - Stockholm, Debaser Slussen (Ny lokal!)
********************************
Biljetter
Stockholm: Biljetterna kostar 250 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
********************************
Mannen som tidningen The Guardian kallade för ”The New Hendrix” är tillbaka. Cody ChesnuTT har med nya albumet ”Landing on a Hundred” åter visat var soulskåpet ska stå. Vi kan nu med stor glädje meddela att han kommer till Stockholm och Göta Källare den 25 februari.

År 2002 fick Cody ChesnuTT en hel värld att häpna över sitt debutalbum ”The Headphone Masterpiece”. Det var en extremt rå och melodistark soulsingersongwriterdebut som blandade rock, funk, soul, hip hop och blues i en och samma mix vilket skapade en omtumlande resa för lyssnaren. Det blev en debut som fick en hel värld att ligga framför hans fötter.

Framgång har ibland ett högt pris vilket också Cody ChesnuTT fick befara. Succédebuten följdes av en period fylld av mörker, dekadens och missbruk. Lyckligtvis klarade han att styra om sitt liv till en mer sund bana, och vände mörkret till något positivt. Pennan blev ett verktyg i resan mot ljuset och ChesnuTT började skriva om sina erfarenheter vilket nu har resulterat i det nya albumet ”Landing on a Hundred”.

Kanske känner du igen honom som killen med gitarr som hoppade in och sjöng på The Roots-hitten ”The seed 2.0”, fast det egentligen var hans låt till en början. Kanske känner du igen honom som den som bröt ny musikalisk mark med sin debut i början av 2000-talet. Oavsett vilket är Cody ChesnuTT en artist som förtjänar att nå ut till en bred skara människor.

Vill du veta svaret varför soul kallas just soul bör du infinna dig i Stockholm och Göta Källare den 25 februari.

www.cchesnutt.com/


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10581
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG