9/2 ➜ The Finest In Reggae & Dancehall ✧FRANK JEZ

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: norra parkgatan 2, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

The Finest In Reggae & Dancehall med Frank Jez, Ras Eddy & Million Vibes bakom skivspelarna. Klubben som spelar det mest dansanta inom Reggae & Dancehall.

Lördag 9 februari · kl 22-03 · 100 kr · 20 år

Frank Jez - Dublin!! Har DJ:at på klubbar sedan början av 2000-talet och är ett av de hetaste namnen i Storbritannien och Irland inom HipHop, R’n’B och Dancehall. Frank Jez har spelat på många välkända ställen så som Spirit Dublin och Sin Nightclub Ruby Blue i London. Han arbetar även med radio och har vunnit silver på PPI Radio Awards. Frank Jez har arbetat med många artister så som Chris Brown, Ne Yo, Snoop Dogg, Destiny’s Child, Eminem och Lil Jon.

Ras Eddy började sin karriär inom radio 1996 med att spela skivor på Power FM, dåtidens största irländska radiostation. Han var den första svarta DJ’n att spela live i radio. Programmet han spelade i utvecklades till en klubb där han var resident DJ fram till 2003. Han har sedan dess varit aktiv med att driva egna klubbar, turnera med t.ex. Tony Matterhorn och producera nya irländska artister så som Millaz Boys (UK).

Million Vibes började spela ungefär samtidigt som Frank Jez. Namnet föddes som en kärleksförklaring till alla olika stilar inom reggae. De har turnerat Europa runt och är resident DJ’s på Klubb Living. De sätter en egen prägel på genren och vann nyligen en soundclash i Stockholm. Million Vibes består av flera selectors och micsnubbar; Daddy Ferma, Will Jam, Soulrebel, Belly, Skyscrapa och Phantom.


Varmt Välkommen!


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10568
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG