Café Opera i samarbete med Epic Live presenterar W

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: Karl XII:s Torg, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Wyclef skapar hysteri på Café Opera igen - torsdag 14 februari

2007 orsakade artisten Wyclef rena rama hysterin i samband med en spelning på Café Opera. Kvällen lockade fulla hus och bland de som ville se artisten på scen fanns bl.a Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Vincent Pontare, Elin Lanto, Isabel Adrian, Agnes, Darin, Marie Picasso, Måns Zelmerlöw och Danny Saucedo. Kvällens gäster fick se och höra mer på scen än utlovat. Wyclefs spelglädje var så stor att man till slut fick dra ut kontakten på Café Opera för att få honom att sluta spela. Med denna kväll i vårt goda minne är vi nog inte de enda som ser fram emot en ny exklusiv spelning med denna världsartist. Den 14 februari återkommer den då singelaktuelle Wyclef till Café Opera för en unik och exklusiv spelning. Konserten görs i samarbete med Epic Live och det kommer finnas ett fåtal biljetter till försäljning. Missa inte din chans att uppleva ännu en episk afton.

Bilder från hans förra uppträdande på Café Opera
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=2826#1

Förköpsbiljetter finns att köpa på länken nedan.
http://www.tickster.com/sv/events/bv1c4zujetj2l9e

Wyclef Jean först känd som en av medlemmarna i hyllade bandet Fugees som släppte sitt debutalbum 1993. Det var dock först med albumet The Score (1996) som The Fugees på riktigt tog plats på topplistorna. Bland de mest kända hitsen finns bl.a megahiten 'Killing me softly' som var en remake av Roberta Flacks 70-talshit med samma namn. Albumet The Score sålde mer än 15 miljoner exemplar över hela världen. Efter ett flertal album och en lång och framgångsrik karriär med The Fugees valde Wyclef att satsa på en helt ny karriär. 2010 meddelade han att bestämt sig för att kandidera till presidentposten i hemlandet Haiti. Nyheten slog ner som en bomb över hela världen men någon presidentpost blev det inte för Wyclef. Istället fortsatte han att satsa på musiken. Vid sidan om The Fugees har han släppt flera solosinglar, egna album och gjort musikaliska samarbeten med bl.a Kenny Rogers och Mary J Blige. I januari 2013 är han åter singelaktuell och besöker Stockholm och Café Opera den 14 februari.


Köp biljettGratis

Kom i stämning
Hitta hit


 
EID: 10566
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG