FINEST AWARDS 2013

Tid: 0000-00-00 - 0000-00-00 | Adress: Norrlandsgatan 22, Stockholm
Tags:


2 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Den 13 februari är det dags för en storslagen prisutdelning på Operaterassen. I år kommer galan att bli större än någonsin. Vem utmärkte sig i bloggsverige 2012? Vilka nya stjärnor finns på blogghimlen? Vilken nattklubb bjöd på de mest minnesvärda kvällarna? Vem klädde sig bäst på röda mattan? Och vilken kategori tycker du saknas på Finest Awards?

Finest Awards är och har alltid varit läsarnas pris. Det är ni som nominerar och ni som bestämmer vem som slutligen vinner. Nu har vi kommit till årets nomineringar. Nytt för i år är att du kan ge förslag på en kategori som du tycker saknas på galan. Vi lyssnar på er. Fram till den 9 januari kan du nominera dina favoriter. Några dagar senare presenteras finalisterna och det är dags att börja rösta.
http://www.finest.se/finestawards/

OBS - Det går inte att osa här - information om osa kommer längre fram. Vi kommer att tävla ut vip-biljetter bland de som attendar här.


Gratis

Hitta hit


 
EID: 10536
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG